resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5711
    kendisinin şu meşhur formayı ve pazubandını yere attığı görüntüleri nereden izleyebilirim merak ediyorum.

    edit: bu video geldi. http://alkislarlayasiyorum.com/...n-mancini-tartismasi

    ben burda ne pazubandını ne de formayı "yere attığı" ya da "fırlattığı"nı göremiyorum. hani hep söyleniyor ya kutsal formayı, kutsal pazubandını yere attı falan diye. bahsedilen maç bu maç, olay bu olay. adam gitmiş tugay'a formayı vermiş(ha bu hareketi tasvip etmiyorum kesinlikle) ama sırf bir yerden vuralım diye "formayı attı, pazubandını fırlattı" ne demek lan ? hayır birisi böyle yazıyor, sonra peşinden gelenler de aynı yoldan gidiyor. evet bu adam formsuz, evet bu adamın belli ki bazı sorunları var. ancak her şeyi mantık çerçevesinde yapın olm.

    hadi tamam bu ayrı konu.

    bakın beyler bu adam o her maçtan sonra sinir krizlerine girdiğimiz malum sezondan sonra bu takımı ayağa kaldıran en önemli adamlardan biri oldu. isteseydi iki kat yıllık maaşına suyun karşı yakasını seçerdi. adam belli ki sen ben gibi gönül vermiş bu takıma.

    ilk çıktığı şampiyonlar ligi maçında bu adamın dizleri titriyordu beraber şahit olduk. dedik ki selçuk iyi topçu bu seviyeye de alışır, nitekim alıştı da. o sezon sonraki maçlarda duran toplardan yaptığı asistlerle cl'de takıma katkı sağladı. ligde iki sezon üst üste şampiyon olmamızın en büyük etmenlerinden biriydi bu adam.

    ben de kabul ediyorum geçen sezondan beri selçuk'ta bir şeylerin ters gittiğini, eski selçuk'un sahada olmadığını. selçuk'un şu son dönemde sahada oynadığı oyunu kabullenmem mümkün değil. lan olm bir allah'ın kulu sordu mu bu adama ne sorunun var diye ? lan adam son bir senedir nasıl bir ruh halindeyse görünüşüne yansımış, saç sakal birbirine girmiş ortalıkta geziyor. bir yönetici ya da teknik ekipten bir kişi odasına çağırıp bunun nedenini sordu mu acaba ?

    kolay kardeşim. tribünde ıslıklamak, burada, sosyal medyada selçuk'u itin götüne sokup çıkarmak kolay. önemli olan sahip çıkmak. lan şikecinin evlatları baroni denen yeteneksizlik abidesine bile sahip çıktı, ayrılırken plaket verdi. sen n'aptın ? taraftarın sevgilisi olmuş kewell, baros, elmander gibi adamlara resmi siteden teşekkür mesajı yayınlamayı bile çok gördün.

    sahip çıkın kardeşim. bu adamın yeteneklerini biliyoruz, kendisini sahaya verdiğinde neler yaptığını gördük. belli ki zor dönemden geçiyor. böyle küfrederek, ıslıklayarak bu adamı kazanamazsın. alternatifinin olmadığını sen de biliyorsun. her maçtan önce çıkıp "bu maçta da kötü oyna görelim" tarzı tehdit mesajları galatasaray taraftarına yakışmıyor. ulan bi defa da top kaptırsa dahi uğultu yapmayı bırakıp alkışlamayı, destek vermeyi deneyin. sahip çıkın lan şu takıma selçuk'a nasıl sahip çıkıyorsanız kıyıda köşede unuttuğunuz furkan'a da sahip çıkın. melo'ya nasıl sahip çıkıyorsanız yasin'e de öyle sahip çıkın. suyun karşı yakasında ağzını açmış, galatasaray'da kaos bekleyen ibnelere fırsat vermeyin.

    kenetlenin başka galatasaray yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın