resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 511
    metin oktay futbolu bıraktıktan sonra antrenörlüğe başlasa, sonra galatasaray'dan teklif gelse ve o da kabul etse. alınan kötü sonuçlardan sonra böyle sövülürmüydü acaba ona da...

    şimdi sezonun bilmem kaç haftası kala başa getirilen bülent korkmaz sene başından beri doğru düzgün oynamayan şampiyonluktan kopmasına ramak kalmış bir takımı kötü oynatıyor diye olmadık şeyler söyleniyor. el kol yaptığı resimleri teknik direktörlüğe geldikten sonra aleyhine kullanılmaya başlanıyor.

    evet. ortada kötü bir sonuç var ve bunun sorumlusunu bülent korkmaz diyebiliriz. ama bu kadar ağır lafları haketmiyor. sen ikide bir bize kopenhag'da öyle yaptık böyle yaptık, bilmem kaç senelik galatasaraylıyız, deli gibi seviyoruz ulan diye anlatırken o adam parken'de kolu çıkık bir şekilde hiç sesini çıkarmadan işini yapmaya çalışıyordu. hiç biryerde de duymadım şu kadar senelik galatasaraylıyım, ben orda omzu çıkık oynadım şeklinde bir açıklamasını.

    eleştirmekse biz de eleştiriyoruz, ama "lanet olsun ona" dendiği zaman da içim burkuluyor. "sövülmeyi hakediyor" dendiği zaman içim burkuluyor.
    giden şampiyonluk olsun, büyük kaptan kalbimizdesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın