• 16
    şu anda oynanan judd trump vs jak jones maçında jones ihtiyacı olan 13. frame i almak üzere ve yarı finale adını yazdırdı. böylece muhtemel ronnie-judd yarı finali bozulmuş oldu.

    stuart bingham karşısında 3-1 yenik başlayan ronnie ise seansı 4-4 yaparak bitirdi bugün saat 16:30 da bu maç devam edecek. kazanan yarı finalde jak jones'un rakibi olacak.

    çizelgenin üstünde ise bir önceki turda epik bir karar frame i kazanan john higgins tüm tuşlara orada basmış olacak ki, devam eden çeyrek final mücadelesinde kyren wilson karşısında 9-4 geride. kyren 4 frame daha alırsa yarı finalde.

    diğer çeyrek final mücadelesinde ise david gilbert, stephen maguire karşısında 10-6 önde ve bu karşılaşma da bugün saat 16:30 da başlayacak ve son seans oynanacak. gilbert ciddi bir avantaj sahibi olsa da maguire 7-1 geride iken durumu 10-6 ya getirdi. bu arada maguire turnuvalarda özel izinle boynundaki rahatsızlık sebebi ile papyon kullanmayan tek oyuncu.

    her şey kitabına uygun ilerlerse yarı final eşleşmeleri ronnie-jak jones ve david gilbert-kyren wilson şeklinde olacak.

    muhtemel final ise ronnie-kyren gibi görünüyor. daha önce bu ikili 2020 yılında final oynamış ve ronnie kalp kıran bir şampiyonluk elde etmişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın